Kromwijkerdijk 115, Woerden

Kromwijkerdijk 115, Woerden

Categorie:
Bedrijfspanden & winkels
Vraagprijs:
€ 700.000,- k.k.

Swipe voor meer foto's

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Nieuw te bouwen woning met een bedrijfsruimte!

Net buiten de bebouwde kom, staat deze landelijk gelegen matig / slecht onderhouden VRIJSTAANDE WONING met schuren, erf op circa vierenveertighonderd vierkante meter (4.400 m²). De woning is gelegen en op korte afstand van de Rijksweg A12 scholen, het centrum en het Linschotenbos. Een ideale plek om te wonen en te werken met veel hobbyruimte. De bestaande woning wordt verkocht met een bouwontwerp voor het bouwen van een vrijstaande woning. U koopt de grond, de bestaande opstal en het bouwplan en vraagt zelf de bouwvergunning aan.

Tevens is er een mogelijkheid om een bedrijfsruimte te realiseren van maximaal 400m².

De woning met bijgebouwen verkeren in matige / slechte staat.
In overleg met de Architectbureau J. Koster uit Woerden heeft de verkoper een bouwplan laten ontwikkelen geheel passend is in het bestemmingsplan. De indeling van de vrijstaande woning kunnen geheel in overleg met de koper plaatsvinden.

Volop recreatie, zoals fietsen door de het Linschotenbos en vaarwater voor de deur, maar ook afreizen naar de pittoreske dorpen in de regio met een diversiteit aan restaurant en de golfbaan in Wilnis en winkelen in het stadshart van Woerden. Kortom, een prima balans tussen de bereikbaarheid, het centrum van het land, met dagelijkse voorzieningen in de omgeving zoals: winkels, scholen, zwembad en sportvelden. Ruimte en rust.

Kenmerken

Postcode
3448 HW
Bouwjaar
2017
Perceel oppervlakte
4400 m²
Balkon
Nee
Garage
Nee
Berging
Nee
Tuin
Nee
Terug naar overzicht